Landvetter

CarSPA

Eco Fleet har nu börjat ett nytt koncept på Landvetter flyplats – CarSPA.  

 

Här lämnar du in din bil med vetskapen om att den är i goda händer av våra utbildade bilvårdsspecialister. Vi erbjuder en hämtning/lämning tjänst som innebär att auktoriserad CarSPA personal kommer till din arbetsplats och hämtar din bil (inom flygplatsområdet), utför beställd tjänst och sedan inom ett par timmar är vi tillbaka med en ren och fräsch bil!

SPARA DIN TID

Att hålla bilen ren och fräsch både in- och utvändigt hamnar ofta långt ner på listan. Hur ofta har du inte tänkt när du satt dig i bilen, att det är hög tid att städa och tvätta bilen? Bara för att till nästa gång konstatera att du inte hann?

UTBILDAD PERSONAL

Legitimerad personal från Eco Fleet CarSPA kommer till ditt kontor/ arbetsplats för att hämta din bil. Du får ett kvitto på att vi tagit emot den. Inom ett par timmar så är bilen tillbaka tvättad och städad enligt beställning!

LÅT OSS TA HAND OM DIN BIL

Hos oss lämnar du alltid in din bil med vetskapen om att den är i goda händer och att resultatet alltid blir högklassigt. Det är därför vi har fått förtroendet att jobba med företag som Hertz, Sunfleet, Sixt, Europcar, Partille Kommun mm…. Vi erbjuder olika bilvårdspaket som passar både din bil och din plånbok.

Våra tjänster

 • 45 min.

  350 kr
 • 2 tim.

  895 kr
 • 3 tim.

  1599 kr
 • 8 tim.

  4599 kr